torstai 3. marraskuuta 2016

Letut


Pari iltaa takaperin paistoin iltapalaksi lettuja. Letut on siitä kiva, että ne sopivat vähän joka aterialle riippuen täytteestä. Lettujen terveellisyys on mainio puoli tässä herkussa. Makua saa muutettua pienellä fiballa suussa sulavammaksi - vaniliinisokerilla! Tylsin vaihe on paistaminen, joka vie ihan älyttömästi aikaa. Montaa lettua ei tarvitse syödä, kun maha jo täyttyy mukavasti.

Ohjeet

5dl maitoa
1 kananmuna
1,5tl vaniliinisokeria
1tl suolaa
Loraus rypsiöljyä
2,5 dl vehnäjauhoja



Kaunista annosta lautasella ei ole, sillä näiden kimppuun hyökättiin miltein heti :D Ehkä ensi kerralla sitten...Kuinka yleensä täytät oman lettusi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti