perjantai 2. syyskuuta 2016

Syksy


Aika kulkee niin nopeasti. On jo syksy. Siis mitä. SYKSY. Muistan vielä kirkkaasti päivän, jolloin kesälomani alkoi ja ne kaikki tärkeät tapahtumat kesä-, heinä- ja elokuulta. Tosissaan kerrottavaa olisi vaikka kuinka paljon, mutta saa nähdä, miten pääsen purkamaan kaikkia tapahtumia ja ajatuksia viime ajoilta.

Syksy tuo mukaanaan monia asioita. Useimmat palaavat takaisin koulunpenkille tai töihin, harrastukset alkavat ja valmistaudutaan pimeisiin ja viileneviin iltoihin. Lehdet alkavat varisemaan puista muiden kasvien lakastuessa maanmullaksi. Toisaalta syksy on siis uuden alkua, mutta samalla luopumista.

Kuvahaun tulos haulle SYKSY
Lähde: (https://peda.net/joensuu/alakoulut/louhiojan-koulu/englanti/ajankohtaista/ressun-syksy-jpg2) Luettu 2.9.2016


Enää ei voi kulkea ulkona värjöttelemässä kesävaatteilla ja takkikin on oltava, mikäli ei halua kastua rankkasateessa. Chillailun sijasta on keskityttävä focusoimaan itsensä harmoniseen  tilaan, jotta saa hoidettua ansiokkaasti omat tehtävänsä. festareiden sijaan on siirryttävä konserttisaleihin ja urheilutiloihin kuuntelemaan elävää musiikkia.

Mutta onko tämä kaikki pahasta? No, ei ole. Vuodenajat saapuvat aina uudelleen ja elämässä on mentävä eteenpäin. Uusi harrastus ja uudet tuttavuudet piristävät päivää ankeallakin säällä. Eteenpäin meneminen ei siis ole pahasta, vaan pikemminkin hyvästä! Menkäämme siis kohti uusia seikkailuja ja unohtumattomia kokemuksia!

Hyvää syksyä!

2 kommenttia:

  1. Sä kirjotat ihan uskomattoman ihanalla tatsilla, pakko antaa virtuaaliset aplodit! Hyvää syksyä sinnekin :)

    VastaaPoista