sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Linkkaa blogisi


Moikka!

Pitkin syksyä blogeissa on pyörinyt linkkaa blogisi postauksia. Päätin nyt lopulta itsekkin sellaisen julkaista, sillä nykyään on työn alla löytää mielenkiintoisia blogeja tuolta bitti-avaruudesta. Kaipaisin yksinkertaisesti lukulistalleni täytettä, mutta tässä samalla myös oma blogini saa mainosta. (Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, hehe :D)


Ohjeet

 • Blogin linkkaaminen 30.10 - 10.11.2016 on sallittua. Ajallaan linkatuista blogeista valitsen suosikkini ja niistä teen erillisen postauksen. Ilmoitathan erikseen, mikäli banneriasi ei saa postaukseen kopioida tai blogisi esitellä!
 •  Jätä kommenttiin blogisi linkki, kuvaile sen sisältöä ja mielellään itseäsi :) Blogin sisällöllä ei ole väliä, olen avoin uusille mahdollisuuksille.
 • Sinun ei tarvitse olla blogini lukija. Olisi kuitenkin mukavaa, jos jättäisit blogiini kommentin/ antaisit kehitysideoita minulle. Lukijaksi liittyminen ei ole kuitenkaan kiellettyä ;)

16 kommenttia:

 1. http://jasmiinah.blogspot.fi/

  Olen 23-vuotias Turkulainen nainen ja kirjoitan lifestyle blogia. Juttua mm. remontista, häistä, kynsistä, leivonnasta ja kaikesta mitä tulee mieleen.. :)

  VastaaPoista
 2. http://erikakooo.blogspot.fi/

  Lifestyle-blogi, jossa kirjoitan ajatuksistani ja arjestani lukion ekalla.

  VastaaPoista
 3. elamahiljaisuudessa.blogspot.fi

  Kirjoitan omasta elämästä mutismin kanssa. Osa aiheista menee vähän sivuun mutta pääasia on sama

  VastaaPoista
 4. Mun blogiin olitkin jo löytänyt, mutta laitan sen nyt kuitenkin tähän :)

  ruusujenenkeli.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. sintunsalaisuuksia.blogspot.fi

  Pian 18-vuotta täyttävän lukiolaistytön blogi, joka sisältää paljon kuvia, höpinää ihan vaan arkisesta elämästä sekä toisinaan runoja, aforismeja ja tarinoita. :)

  VastaaPoista
 6. http://pienilintu.blogspot.fi/

  82 syntynyt, mies ja kaksi lasta, asumme 60-luvun talossa johon muutimme syksyllä joten aika paljon on nyt sisustus ja sen sellaista blogissa. Blogini on hyvän mielen fiilisblogi, elämän pieniä hetkiä ja valokuvausta. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 7. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön hyväntuulinen lifestyleblogi. Blogistani löytyy mm. kuvailua, arkisia höpinöitä ja syvällisempääkin pohdintaa. :)

  VastaaPoista