perjantai 7. lokakuuta 2016

Syysflunssan kourissa


Huhhuh. Oon tällä viikolla ollut flunssan kourissa. Päätä on kiristänyt joku supertiukka vanne, kun sen verta kupoliin on särkenyt. Yli- ja alilämpöä on ollut vuoron perään, mutta varsinaiselta kuumeelta oon välttynyt. Kehoa ravistavan kylmyyden lisäksi mua on tuskastuttanut räkänokka ja vuotavat silmät. Ei kuulosta kauheen kivalta eikä se sitä ookkaan... (Flunssaa ei toivoisi edes pahimmalle vihamiehelleen, vaikka ei mulla sellaista olekkaan).

Edeltävät päivät on kuluneet sängyn pohjalla makoillessa. Samalla on mietitty elämää ja itketty kissoille, lapsille ja ihan kaikenlaisille asioille. Tänään päätin kuitenkin mennä kouluun, vaikka pienoinen virhe se ehkä olikin. Nyt hypärillä tätä postausta kirjoitellessa voimat välillä hiipuvat täysin. Ehkä oonkin hieman alikuntoinen vielä tänään, mutta ainoastaan yksi oppitunti (10:55-12:10), jonka jälkeen pääsen aloittamaan viikonlopun. Olisi mulla ollut kahdeksaltakin jo äikkää, mutta onnistuneesti missasin tunnin nukkumalla pommiin. Kyllä sitä mietinkin, onko järkeä mennä yhdeksäksi koululle ja odotella yhteentoista saakka psykan tunti. Kotona olo kuitenkin kyllästyttää ja onhan sitä ihan kiva päästä kavereita moikkailemaan!

Kipeänä luksusta on lämmin tee suosikkimukista hörpittynä :)

Viikonlopuksi ei näillä näkymin ole suunnitelmia. Koulujututkaan ei oo kunnolla lähtenyt pyörimään, sillä maanantaina jakso vaihtui ja suurimman osan ajasta oon ollut kotona sairastelemassa. Ei raksuakaan viitsi sairastuttaa, joten kaipa mä pitkästä aikaa vietän ensimmäisen kokonaisen viikonlopun kotona ja vieläpä näkemättä rakastani. Tosin ehkä välillä tekee ihan hyvää olla näkemättä vähän pidempiäkin aikoja, mutta en mahda sille mitään, että ikävä tälläkin hetkellä on suuri <3 (Terkkuja sulle, kun kuitenkin luet tätä)!

En tiedä onko tässä postauksessa oikein mitään punaista lankaa. Lähinnä tuntuu kuin pulisisin sitä sun tätä. Tosin ei se kai väärin ole, sillä mähän päätän loppujen lopuksi tän saitin sisällöstä. Omasta mielestä on myös kiva silloin tällöin lukea tämmöisiä pulina postauksia, ei aina tarvitse erityistä aihetta olla postaukselle. Kuulumisten kirjoittaminen on kivaa vaihtelua ja muutenkin juuri sairaana olleena ei nää aivotkaa raksuta oikein normaalilla tavalla... 

Kohta puoliin on talsittava hurjat satametriä täältä kirjastosta tuonne lukiolle. Pistää miettimään, kuinka oikein mahdan jaksaa sinne saakka :D. Täytynee siis valmistautua tuohon mahdottoman kuuloiseen urakkaan. Muistutan vielä, että pysykäähän te terveinä!

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti