lauantai 25. kesäkuuta 2016

Rattoisaa keskikesää


Hyvää juhannusta kaikille! Tää meidän suomalaisten perinteinen keskikesän juhla on sit täällä. Kokot syttyvät rannoille, makkarat paistuvat grillissä, sauna lämpiää ja juhannustaikoja tehdään. Toiset nauttii virvokkeita alkoholittomina, toiset alkoholillisia. Toivottavasti kaikilla on kuitenkin mukavaa ja ei sattuisi mitään pahempaa.

 Mitä perinteitä teidän juhannukseen liittyy?




4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ite tuli vietettyä juhannusta mökillä. Meillä on ollu perinne, että mun kummitädin perhe tulee kylään. Ollaan oltu vielä pieniä, kun se perinne sai alkunsa. Välillä on ollu vuosia, kun ollaan oltu erikseen, mutta tänä vuonna taas oltiin porukalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mukavalta! On hienoa, että on tuollainen perinne joka kokoaa ihmisiä yhteen. Loistavaa, että tämä toteutui jälleen! Hyvää kesää Sinulle :)

      Poista
  2. Kauniita kuvia! Meillä ei ole ollut sen kummempia juhannusperinteitä, mutta oon nyt kaksi kesää peräkkäin ollut suurinpiirtein saman porukan kanssa samalla mökillä. Ehkäpä siitä muodostuu perinne. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä porukka ja mukava fiilis, mitäpä sitä muuta tarvitsee! Ja totta, jostainhan sen perinteen on alettava - ei ne tyhjästä synny.

      Poista