tiistai 19. heinäkuuta 2016

Keltainen (MakroTex-haaste)


MakroTex-haasteeseen voit osallistua Pieni Lintu nimisessä blogissa. Seuraava teema on ruskea ja kyseinen haaste pyörähtää käyntiin ensi viikolla! Haasteeseen on mahdollista osallistua sekä makro- että tavallisilla kuvilla. Ennen ensi viikon haastetta on kuitenkin vuorossa tämän viikon haaste, jonka teemana on keltainen väri.

Tällä kertaa mulla oli kamala pakkomielle saada toteuttaa haaste luontokuvilla. Monet keltaiset kasvit on jo kukkineet eikä asiaa helpottanut laiskuuteni liikkua pois kotipihalta. Loppujen lopuksi onnistuin tavoitteessani, vaikkakin muutaman kerran olisi mieli tehnyt mennä takaisin sisälle. Jälleen kerran sinnikkyys palkittiin!




 

Onko keltainen suosikki tai inhokkivärisi? Itse en ennen pitänyt siitä lainkaan, mutta nykyään siedän sitä etenkin lunnossa ja kukissa. Keltainen tuo myös kivaa lisää, jos sitä on pieninä määrinä sisustuksessa esim. koriste-esineiden muodossa. Eli keltainen on ihan okei, kunhan kyseistä väriä osaa käyttää ennakkoluulottomasti, mutta samalla hieman varoen.

Mikä keltainen asia on lähiaikoina kotiutunut kotiisi? 
Vai käytätkö sisustuksessa lainkaan keltaista?

20 kommenttia:

  1. Tuo ensimmäinen kuva on kiva otos.
    Mökillä verhoissa on keltaisia kukkia, muuten ei keltaista missään sisällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Omassa huoneessani on yksi keltainen lamppu. Muuten keltaista esiintyy tauluissa ja seinätarroissa sekä tällä hetkellä Finlaysonin muumi petivaatteissa (tosin yleensä se peittyy päiväpeiton alle.

      Poista
  2. Todella kauniit kuvat - kiitos osallistumisesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. On tosi mukavaa, että teet tälläisiä haasteita, jolloin bloggaajat ikäänkuin kasaantuvat yhteen. (Hui, jälleen niin epäselvä ilmaus :D...)

      Poista
  3. Luonto on nyt pullollaan keltaista. Kauniita kuvia.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja no itse en ainakaan pihasta kovin paljoa keltaisia kasveja löytänyt, mutta kyllä niitä tuolta pientareiden varsilta löytyy :)

      Poista
  4. Keltaisen kauneutta luonnosta.
    Ylin taitaa olla puutarhasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa ylin on otettu villiintyneestä metsikkö /piha-alueesta. Eli siinä kohdin piha vaihtuu heinikköiseen metsään... :D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitoksia! Keltainen voi myös olla kaunista, ei aina ällön pirtsakkaa.

      Poista
  6. Keltainen kuuluu luontoon, en voisi kuvitellakaan käyttäväni sen värisiä vaatteita. Paitsi hei, onhan mulla neonkeltainen huppari =D Poikkeus siis vahvistaa säännön. Ja seiniin tulee kelta-oranssi-vaaleanvihreä retrotapetti kunhan saan aikaiseksi. Kauniita kesäisiä kuvia sinulla, näihin on hyvä palata syksyn harmaina päivinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Itsellä on keltaiset housut ja neonkeltainen treenipaita. Muuten en kylläkään keltaista käytä pukeutumisessa ja ne keltaiset housutkin on tällä hetkellä liian pienet...

      Poista
  7. Keltainen on kesäkukkien väri. Ja energiaa antava väri. Kaunista keltaista sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Keltaista on jotenkin vaan niin vaikea käyttää, mutta treenivaatteissa sellainen neonkeltainen tosissaan antaa energiaa.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kuva onkin hieman surullisen oloinen, jos miettii, että kukka itkee.

      Poista
  9. Pidän keltaisesta luonnossa kovinkin. Hienoja kuvia.

    VastaaPoista