tiistai 19. heinäkuuta 2016

Masennusta ja urheilua


Koko päivä on kulunut sängynpohjalla nukkuessa sekä makoillessa ja huonoa oloa potiessa. Ja tottahan toki rakas ystäväni masennus tuli jälleen vierailulle. Päivän saavutus on ollut ruoan valmistus (nugetit uuniin ja salaattiainesten pilkkominen) ja yhden enkun kappalesanaston kopiointi vihkoon. Hyvä minä!


Eilen sentään lähdin aamulla viiden aikaan lenkille. Kahdentoista kilsan matka tunnissa! Tosin lenkille ei olisi tullut mentyä, mikäli olisin saanut yöllä unta... Lisäksi illalla pyöräilin reilut 25km ja paluumatkalla sain kokea hyisen Suomen kesän. Matkalla poimin myös yhden geokätkön, mutta kynä oli unohtunut messistä. Niinpä rapsutin logiin puumerkkini kotiavaimella.


Sellaista siis mulle nyt kuuluu. Ei kovin erikoista, mutta huonomminkin asiat voisi olla. Kuvien laatukin on vähän mitä on, sillä ne ovat eilisiä puhelin räpsyjä. Tällä viikolla vanhemmatkin tulee kotiin, joten hieman täytyy ryhdistäytyä; siivoilla sun muuta...


Miten harjoitat kesällä kuntoasi vai otatko kesän rennommin treenaamisen suhteen?

3 kommenttia:

  1. Moro!

    Perustin keskustelufoorumin mielenterveysongelmista kärsiville. Aiheina mm. masennus, ahdistus, paniikkihäiriö, sosiaalisten tilanteiden pelko ja muita.

    Tervetuloa mukaan keskustelemaan jos kiinnostaa!

    http://www.hullujenhuone.com

    VastaaPoista
  2. Kun joskus ajatukset sinne kesään asti saisi. :D Ei vaan odotan, että kesällä pääsee pyöräilemään ja lenkkeilemään. :)

    VastaaPoista